Anunţul FRF în privinţa meciului Gloria Buzău – FCSB

Meciul era programat luni, de la ora 20:45, ÎN DIRECT la Digi Sport, iar cazul urmează să fie analizat de Comisia de Disciplină a FRF.

“Federaţia Română de Fotbal anunţă că partida de la Buzău nu se va mai desfăşură, după ce clubul Gloria Buzău a informat FRF că nu va putea evolua din cauza cazurilor de COVID-19.

Vineri seara, SCM Gloria Buzău a informat Federaţia Română de Fotbal că se află în incapacitatea de a evolua în şaisprezecimile de finală ale Cupei României. Formaţia din Buzău ar fi trebuit să întâlnească pe FCSB luni seara, dar a anunţat că nu va putea evolua din cauza cazurilor de COVID-19.

Cazul va fi înaintat Comisiei de Disciplină a FRF care va lua o decizie în ceea ce priveşte această partidă”, este comunicatul FRF.

Partida va fi câștigată de echipa lui Toni Petrea la ”masa verde”, scor 3-0. Regulamentul Cupei României, pentru ediția 2020/2021, nu permite reprogramarea partidelor care nu se pot disputa din cauza focarelor de coronavirus. În acest sezon, ”U” Cluj a beneficiat de această regulă, în partida cu Viitorul Șelimbăr.

Gloria Buzău anunţase că nu poate să joace cu FCSB

Vineri seara, Gloria Buzău anunţa că meciul cu FCSB nu va mai avea loc, deoarece în urma testelor pentru coronavirus s-au descoperit 13 cazuri de infectare. De asemenea, testul unui jucător a avut rezultat neconcludent.

“Sport Club Municipal Gloria Buzău doreşte să informeze suporterii echipei de fotbal că partida din cadrul 16-imilor Cupei României, dintre SCM Gloria Buzău şi SC Fotbal Club FCSB SA, programată să se dispute luni, 30 noiembrie 2020, cu începere de la ora 20:45, nu se mai desfăşoară.

Din nefericire, în urma efectuării testelor pentru SARS-CoV-2, a reieşit că trei dintre membrii staff-ului tehnic şi zece sportivi ai secţiei fotbal a clubului buzoian au fost depistaţi pozitiv, iar testul unui sportiv a fost neconcludent.

Imediat a fost instituit protocolul pentru astfel de cazuri. Situaţia celor paisprezece a fost comunicată atât Direcţiei de Sănătate Publică Buzău, cât şi Federaţiei Române de Fotbal”, a anunţat Gloria Buzău, printr-un comunicat postat pe site-ul oficial.

FOTO: Inquam Photos / Alex Nicodim

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *