Florin Duduianu, zis Anaser, și Ștefan Duduianu, zis Lindon, au fost dați în urmărire internațională de Poliția Română încă din luna august a anului trecut. Anaser a postat de curând un clip în care spune că nu mai vrea să fie șmecher, clip care are deja peste 1,2 milioane fani.

În primăvara anului trecut Anaser Duduianu se afla în Anglia, la Birmingham, așa cum apare într-o fotografie postată pe Facebook. Familia îl trimisese acolo tocmai ca să nu mai intre în vreo încurcătură în țară. Apoi a fugit și de sub nasul poliției engleze și ar fi ajuns în SUA.

Cu toate că este căutat, Anaser postează liniștit pe Tik-Tok, acolo unde are foarte mulți urmăritori.

,,Aș avea un anunț pntru tot ce înseamnă planeta asta, Terra. Și jur pă familia mea că vreau să declar în premieră ceea ce vă spun acum. 

Eu Anaser Duduianu, din momentul de față, ce crezi? Nu mai vreau să fiu șmecher niciodată. Poate vă întrebați cu toții de ce nu mai vreau eu să fiu șmecher. Dacă în zilele noastre tot ce înseamnă fraier posibil existent a devenit șmecher?

Și ca să fii șemecher în zilele noastre mai exact, an 21, secolul 21, mileniul trei, trebuie să colaborezi cu poliția, și ce înseamnă mai pă definiția asta concretă, mai pă înțelesul nostru, asta, între ghilimele șmecherie. Trebuie să fii prieten cu poliția Capitalei, DIICOT, DNA. Mai dați-vă în p… mea de șmecheri, să mă p… pe voi dă râsuri”, a spus pe 14 noiembrie Anaser Duduianu pe TikTok, iar clipul are peste 1,2 milioane de vizualizări. 

Sursă: newsweek.ro

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *