Ana Simionescu-Smreciu din Buzău

Ana Simionescu-Smreciu, elevă din Buzău, a obținut cea mai mare medie la examenul de Bacalaureat din județul său. Absolventă a Colegiului Național „B.P. Hasdeu”, Ana a obținut nota 9.90 la limba și literatura română, 10 la istorie și 10 la logică, clasându-se astfel pe prima poziție în topul rezultatelor din județ.

Ana, absolventă a clasei a douăsprezecea, profilul filologie bilingv engleză, a avut un parcurs academic impecabil. Încă din gimnaziu și până în liceu, Ana s-a remarcat prin performanțele sale, fiind admisă la „Hasdeu” în 2020, după un rezultat excelent la Evaluarea Națională.

Anii de liceu au fost pentru Ana o perioadă de dezvoltare culturală și academică. A participat la numeroase olimpiade școlare, de la limba și literatura română la limba engleză și debate, câștigând numeroase premii care reflectă eforturile sale susținute.

Ana a studiat limba română sub îndrumarea doamnei profesoare Enache Daniela, care i-a fost și dirigintă, iar istoria cu doamna profesoară Elena Năstăsoiu. La logică și argumentare, Ana a fost pregătită de doamna profesoară Anca Florea în clasa a noua și de domnul profesor George Tarara în următorii ani.

Printre factorii care au contribuit la succesul Anei se numără și apartenența la clubul 3,14, coordonat de domnul profesor Dănuț Solcan, pe care Ana îl consideră o experiență fondatoare.

Cu o modestie rar întâlnită la tinerii de vârsta ei, Ana a felicitat toți colegii care au muncit pentru rezultatele obținute la examenul de Bacalaureat: „Chiar dacă nu avem neapărat primele locuri în ierarhie, cu toții suntem câștigători!”, conform reporterbuzoain.ro.

Ana Simionescu-Smreciu urmează acum să susțină admiterea la Facultatea de Drept, după care se va bucura de o binemeritată vacanță.

RAPID SUPER SERVICE
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *