Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Buzău, domnul Ionel Gagu, a primit vizita E.S. dl. Zafar Iqbal, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Islamice Pakistan în România.

,,Amb. Dr. Zafar Iqbal a vizitat Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Buzău. Discuția s-a axat pe îmbunătățirea colaborării comerciale comerciale și investițiile între Pakistan și România, în beneficiul comunității de afaceri din ambele părți. Comerțul bilateral între cele două țări este în creștere. Întreprinderile și comercianții din România și Moldova își măresc profiturile prin aprovizionarea cu produse din Pakistan (sub GSP +, o gamă largă de articole beneficiază de ZERO tarif de import).” – se arată în comunicatul emis de Ambasada Pakistanului.

E.S. dl. Ambasador a prezentat experiența companiilor din Pakistan și dorința acestora spre deschiderea comerțului astfel încât mărfurile să poată ajunge în mod direct pe piața din România.
O notă aparte a fost legată de BuzăuExcelența Sa ne-a spus că a fost plăcut impresionat să descopere un oraș atât de frumos, plin de istorie. Cum prima impresie contează, am convenit că această vizită este numai primul pas în vederea stabilirii unor legături economice durabile.

După vizita de la CCIR Buzău, dl. ambasador dr. Zafar Iqbal, al Pakistanului, s-a întâlnit cu autoarea volumelor ,,Dl. Green.

,,Punem la cale plecarea lui Green în Pakistan. Mulțumesc pentru această zi și pentru detaliile oferite despre Pakistan. E cu adevărat o mare onoare pentru mine să vă întâlnesc în persoană Domnule Ambasador Zafar Iqbal!” – a anunțat pe facebook – Elena Panait, autoarea volumelor ,,Dl.Green”.

Despre cartea Dl. Green, puteți citi mai multe aici.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *