Informație bombă, apărută în acestă seară. Fostul șef al Gărzii de Mediu Buzău, a făcut anunțul pe facebook.

Fostul șef al Gărzii de Mediu Buzău, a anunțat pe facebook alianța PSD – PRO ROMÂNIA, pentru Consiliul Județean Buzău.

,,Acum, la nivelul județului Buzău, consider că avem omul potrivit, iar ajutorul meu vine să întărească această echipă de profesioniști.Am decis în cadrul Alianței P.S.D. – Pro Buzău să-i oferim sprijin, în continuare, domnului Petre Emanoil Neagu pentru funcția de președinte, iar eu voi face echipă, împreună cu domnia sa, în calitate de vicepreședinte al Consiliului Județean”- a scris Carmne Ichim, pe facebook.

Cel mai probabil, Carmen Ichim și-a dat seama că nu are nicio șansă, și de aceea, a decis să facă o alianță pentru postul de vicepreședinte al Consiliului Județean Buzău.

Carmen Ichim o dă la întors

 ,,A fost mereu interesat pentru binele cetățenilor din județ și mai ales, a fost preocupat pentru a implementa proiecte mari de dezvoltare a județului Buzău.– a scris pe facebook – Carmen Ichim.

Reamintim că în urmă cu aproximativ două luni, între cei doi au existat anumite șicane.


Două săgeți, destul de ascuțite, a trimis Neagu înspre dna Ichim.

1.„A început să pună poze și să critice că sunt gunoaie prin județ. Vin și eu, în replică, să o întreb, dar zece ani ce-a păzit ? În ultimii zece ani nu au fost gunoaie, au apărut așa deodată ? Sau, cumva, apariția gunoaielor are legătură cu campania electorală ?”

2.„Îi mai transmit dnei Ichim să nu mai sune anumiți primari de prin județ înainte de a pleca în control. Să fie corectă și să aplice unitar politicile de mediu. Dacă e lege să fie aceeași pentru toți!”, a spus Neagu.


Concluzie

Procentul alianței va fi mai favorabil, însă foarte mulți cetățeni vor asocia PRO România Buzău, cu o aripă a PSD, iar aceștia vor vota cel mai probabil un alt partid.


Tactica lui Ciolacu

Tactica lui Marcel Ciolacu, la nivelul municipiului și a județului Buzău, este aceea de a aduce tinerii în funcții publice, însă, până la urmă, este tot o mârlănie a acestora. Mai mulți tineri au fost racolați și puși pe listele de partid neeligibile, pentru a le aduce voturi acestora. Deci tinerii vor alerga pentru voturi, iar bătrânii partidului social democrat vor beneficia în continuare de scaunele de consilieri județeni și municipali.


”Bătaie” între Toma și Neagu

Este bătaie pe tinerii ce susțin PSD Buzău. Neagu și Toma, nu prea s-au înțeles când a venit vorba de atragerea tinerilor pe listele electorale. Toma simte că i se va rupe craca de sub picioare și de aceea vrea să pună câți mai mulți tineri pe listele electorale neeligibile pentru a-i strânge voturi.

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *