SURSE: Au existat numeroase înscrieri ilicite în partid din partea PLUS, angajații unor societăți comerciale au fost obligați de patroni să se înscrie în partid, înaintea alegerilor interne.

Vineri şi sâmbătă USR-PLUS are programat scrutinul intern pentru şefia celei mai importante filiale din judeţ, anume organizaţia municipală Buzău.

Pentru mandatul de preşedinte ales s-au înscris Denisa Coban (PLUS) şi actualul interimar, Laurenţiu Belizan (USR), iar pe listele electorale interne sunt trecute circa 500 de persoane cu drept de vot. Alegerile vor debuta vineri, de la ora 14,00, şi se vor desfăşura până seara, la orele 20,00, după care a doua zi, sâmbătă, scrutinul se va desfăşura de la ora 10,00 până la 20,00. Votul va fi unul clasic, cu prezenţă fizică în unica secţie de votare amenajată în incinta Casei de Cultură a Sindicatelor, informează sansanews.ro.

Potrivit sansanews.ro, PLUS mizează pe mai mulţi alegători, dat fiind înscrierile numeroase din ultima zi.

Dacă PSD-iștii erau acuzați că înaintea alegerilor sunt aduși locuitori cu vize de flotant, PLUS-iștii buzoieni sunt acuzați că au obligat mai mulți angajați ai societăților comerciale pe care le dețin, să se înscrie în partid, pentru a crește șansele ca președintele USR PLUS să fie din partea partidului lui Cioloș. Reamintim că echipa PLUS Buzău este majoritar formată din tineri anteprenori și foști membri USR înlăturați.

Denisa Coban(PLUS), este favorită pentru funcția de președinte a progresiștilor buzoieni.

Sursă FOTO: sansanews.ro

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *