Congestionarea traficului rutier si poluarea sunt doua dintre cele mai tenace si insurmontabile provocari de transport ale orasului modern si acestea  cresc pe zi ce trece. Pe masura ce orasele se aglomereaza in fiecare dimineata, oamenii sunt fortati sa se gandeasca la solutii de durata care pot rezolva aceasta problema de cosmar o data pentru totdeauna. Inchirierea si partajarea de masini sunt adesea vazute ca o modalitate mai buna, mai inteligenta si ecologica de a detine masina. Pe masura ce tot mai multi oameni renunta la proprietatea unei masini, majoritatea provocarilor existente in trafic si transport, cum ar fi congestionarea traficului, nivelurile de poluare vor scadea.

La nivel global, generatia tanara se indeparteaza din ce in ce mai mult de la o economie detinuta la una „compartita”. La fel se intampla si cu masinile. Profesionistii urbani prefera din ce in ce mai mult sa conduca masini inchiriate, renuntand la povara de a detine o masina. Nu doar pentru calatorii in oras, oamenii inchiriaza masini pentru escapade de weekend si vacante, de asemenea, pe autostrada. Avand in vedere faptul ca detinerea unei masini este costisitoare si vine cu o serie de responsabilitati, generatia Y cu un stil de viata mobil alege sa traiasca viata intr-o maniera fara griji.

Dupa cum stim cu totii, detinerea unei masini vine cu partea ei de probleme, cum ar fi cheltuieli lunare, asigurari, intretinere si deprecierea anuala a valorii. A trai in oras este o provocare in sine si, prin urmare, are sens absolut sa nu-ti sporesti angajamentele. Aici intra in joc serviciile de inchiriere auto cu autoturisme. Permite utilizatorilor sa conduca masina in orice mod alege si sa plateasca o chirie pentru utilizare. Pentru profesionistii care prefera sa conduca zilnic la si de la locul de munca si pentru cei care au un loc de munca la distanta, este perfect logic ca acestia sa inchirieze si sa conduca o masina inchiriata, mai degraba decat sa investeasca putini bani in cumpararea unei masini. Nu doar masini de lux, oamenii au inceput sa inchirieze masini mici, chiar si cu soferi pentru naveta zilnica.

Beneficiile majore ale masinilor inchiriate sunt urmatoarele:

Va permite sa conduceti intotdeauna masini noi

Daca va place sa conduceti, cea mai fireasca dorinta este sa va urcati la volanul modelelor care tocmai au iesit din dealer (sau aproape). Cu toate acestea, acest lucru nu este obisnuit atunci cand vine vorba de achizitia unei masini, deoarece atunci cand tocmai ati platit ultima rata, utilitatea masinii va fi cel mai probabil depasita. Din fericire, inchirierea unei masini va permite sa testati performanta diferitelor vehicule pentru o suma rezonabila de bani. In cazul masinilor noastre de inchiriat in Bucuresti, de exemplu, flota noastra este reinnoita in fiecare an, astfel incat singura voastra preocupare este sa va bucurati pe deplin de condus.

Ofera siguranta rutiera maxima

Intrucat vehiculele noi sunt supuse controalelor constante de catre companiile de inchirieri auto care le gestioneaza, veti avea increderea de a conduce masini de incredere cu garantie deplina. Asta inseamna ca nu va trebui sa va faceti griji ca le duceti la mecanic sau despre nivelurile de ulei, placutele de frana, nivelurile de aer sau deteriorarea anvelopelor. Toate acestea au loc fara a uita de serviciile suplimentare pe care le ofera unele agentii de inchirieri auto. Cu premierrentacar.ro, fara sa mergeti mai departe, veti avea asistenta rutiera gratuita 24 de ore pe zi, 365 de zile pe saptamana. Acest lucru garanteaza ca masina voastra va fi reparata instantaneu si, daca acest lucru nu este posibil, va fi inlocuita imediat cu o alta cu caracteristici similare sau superioare.

Veti opri monitorizarea kilometrajului

Cu o masina achizitionata, parcurgerea pe distante lungi este adesea sinonima cu nelinistea, deoarece inseamna ca va exista o uzura mai mare a vehiculului. Si daca te gandesti sa calatoresti cu masina in timpul vacantei tale, cine vrea sa economiseasca kilometrajul? Daca optezi pentru o agentie de inchiriere auto cu kilometraj nelimitat, poti profita la maximum de inchirierea ta.

Spatiul nu este o problema

Aceasta este o alta dintre marile limitari ale cumpararii de masini. In mod normal, vehiculele sunt achizitionate avand in vedere membrii familiei. Rezultatul? Ca devin prea mici atunci cand altcineva decide sa se alature evadarii voastre din weekend. Masinile de inchiriat va permit sa rezolvati aceasta problema, deoarece puteti inchiria un vehicul cu numarul exact de locuri de care aveti nevoie. De exemplu Volkswagen Passat break automat este o alegere foarte buna pentru orasul Bucuresti!

Usureaza deplasarea

A avea o masina in proprietate este cu adevarat practic, dar… ce se intampla cand vrem sa o folosim in vacanta, iar destinatia este la o distanta mare de casa ta? In aceste cazuri, inchirierea unui vehicul poate fi si cea mai buna alegere. In plus, nu va trebui sa depindeti de autobuze, trenuri sau alte mijloace de transport supuse programelor si limitate in sfera lor geografica, asa cum este cazul in Bucuresti sau in multe alte insule.

Poate fi o economie considerabila

Multi oameni, in special cei care locuiesc in zone urbane bine conectate cu transportul public, isi folosesc vehiculul doar in vacante sau in anumite calatorii. Atunci cand se intampla acest lucru, trebuie sa scoateti calculatorul si sa comparati costul detinerii propriei masini – inclusiv rate si plati de asigurari, taxa rutiera, controale, factura de reparatii pentru avarii etc. – cu optiunea de inchiriere numai pe acele zile in care va fi folosit. In multe circumstante, va asiguram ca alegerea masinilor de inchiriat este mai rentabila.

Inchirierea unei masini este clar o alegere mai sustenabila din toate punctele de vedere!

EMAG

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *