Mihai Căldăraru a început să ofere sprijin semenilor săi prin 2011, prin intermediul unui ONG. Acesta dorește să ajute oameni care care întâmpină greutăți mai ales în perioada aceasta a sărbătorilor. Îi ajută cu mare drag, fără a avea vreun beneficiu, conform Radar de Media.

„Pentru o zi, poti fi ingerul lor. O zi obisnuita, nu cea de Paste sau de Craciun cand ne aducem aminte unii dintre noi ca trebuie sa fim mai buni. Parasiti de propriile familii si abandonati de societate intr-un cadru rece, institutionalizat, au nevoie de tine sa simta ca nu au fost uitati.

Fa o prajitura sau o placinta si du-o la o casa de copii sau la un azil de batrani, strange jucariile cu care copilul tau nu se mai joaca si doneaza-le unor copii institutionalizati, cumpara o duzina de andrele si mohair si du-le batranelor de la caminul din apropierea locuintei tale, sau fa orice altceva crezi ca le-ar bucura, macar putin, sufletele insingurate. Iti garantez ca bucuria ta va fi cel putin comparabila cu a lor”, ne transmite Mihai Căldăraru, Directorul General al Direcției Generale de Asistență Socială România.

Mihai Căldăraru Director General  (Direcția Generală de Asistență Socială România), a anunțat într-un mesaj pe site-ul aedops.ro, „că bătrânii și copii aflați în izolare sau cu restricții de deplasare și persoanele cu dizabilități pot suna la numărul de telefon 0739.377.777, atunci când au nevoie de ajutor”.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *