Ceas scump la mâna lui Boșcodeală. Ceasul lui Boșcodeală (Bentley) are modele asemnatoare pe piață, unul valorând între 10 și 20 de mi de euro.

Azi se împlinesc cinci ani de la decizia Curții de Apel Brașov prin care Constantin Boșcodeală a fost condamnat la trei ani de închisoare (cu suspendare).

Din acea zi (1 martie 2016) Boșcodeală a fost (după 20 de ani de mandat!) eliberat din funcția de primar. Unii buzoieni s-au bucurat în acea zi, iar alții, beneficiarii regimului, s-au întristat.

Atenție, astăzi, 1 martie 2021, lui Boșcodeală îi expiră interdicția de 5 ani de a mai candida, astfel că dacă inițiativa fără penali în funcții publice nu va fi legiferată, fostul primar ar putea reveni la butoane (dacă își mai dorește).

Boșcodeală a fost condamnat atunci pentru că i-a dat terenul/vestiarele de lângă Gloria (Vidatti) pe degeaba în folosință lui Tulpan (unei firme de-a lui) și pentru că a luat decizia de finanțare la FC Gloria fără să o fi trecut prin Consiliul Local, potrivit buzoienii.ro.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE
One thought on “Aici sunt banii dumneavoastră! Ceas scump la mâna lui Boșcodeală.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *