Aici sunt banii dumneavoastră! Asfaltul plătit de Consiliul Județean a ajuns în curtea unui candidat PNL din județul Buzău.

Astăzi, pe adresa de e-mail a redacției noastre, am primit un mesaj din partea unei locuitoare din comuna Beceni, ce ne dezvăluie că asfaltul ce trebuia să fie pe DJ 203K, a ajuns în curtea candidatului PNL la Primăria Beceni.

,,Buna ziua, Alo?! Orban, Rareș Bogdan, Romanescu – cu asa oameni vreti sa câstigati alegerile? La Beceni „Hoții striga Hoții” se potriveste de minune. Candidatul Pnl Beceni, fura de ani buni, dar nu s-a sesizat nimeni.Daca toată comuna stie cum din functia de contabil al liceului Beceni controla tot bugetul liceului si baga in buzunarul propriu sute de milioane prin firma SIBOCO STORE, firmă cu magazinul în propria curte si administrată de fațadă de fratele acestuia. De data aceasta candidatul PNL Beceni sfideaza locuitorii pe fata si mituieste angajatii constructorului (care asfalteaza drumurile din comuna) pentru ca acestia să-i puna covor de asfalt in curte. Suntem un grup de cetățeni ai comunei Beceni, județul Buzău, utilizatori ai singurului drum de acces pe Valea Slănicului, respectiv DJ 203 K. Am fost bucuroși la momentul începerii lucrărilor pe acest drum, sperând că lucrările vor fi făcute de calitate de către firma câștigătoare a licitației, însă pe parcusul desfășurării lucrărilor am constat că unii angajați ai acestei firme sustrag asfalt și-l vinde către diverse persoane de pe raza comunei Beceni. Un asftfel de episod vi-l atașăm video, când angajații SC OYL HOLDING au sustras asfalt și l-au vândut lui Burlacu Adrian din comuna Beceni, județul Buzău, în curtea locuinței acestuia, funcționând SC SIBOCO STORE SRL, ce are ca obiect de activitate principala vânzarea de materiale de construcții. Multumesc,”
ElenaV.

SESIZEAZĂ FAPTELE DE CORUPȚIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *