Momentul în care devii părinte reprezintă una dintre cele mai speciale clipe din viața ta. Atunci când aduci un nou suflet pe lume, știi că siguranța și confortul său trebuie să devină o prioritate, iar alegerea căruciorului potrivit pentru bebelușul tău depinde, în cea mai mare măsură, de acești doi factori.

Pentru că există o varietate foarte largă de astfel de cărucioare disponibile pe piață, este posibil să nu știi prin ce se diferențiază fiecare sau pentru ce tip de cărucior ar trebui să optezi. Alegerea modelului ideal poate deveni, în acest caz, un factor destul de mare de stres suplimentar pentru un proaspăt părinte.

Află care sunt principalele categorii de cărucioare pentru nou-născuți și care sunt caracteristicile fiecăreia, pentru a face alegerea corectă!

1. Cărucioarele sport

Căruciorul sport se numără printre cele mai versatile tipuri de cărucioare, putând fi folosit pe întreaga durată de dezvoltare a bebelușului. Având numeroase opțiuni de reglare potrivite pentru fiecare etapă de creștere a nou-născutului și fiind prevăzute cu o mare varietate de accesorii de bază, precum suportul pentru biberon, copertina sau bara de siguranță, acest tip de cărucior reprezintă una dintre cele mai comune alegeri ale proaspeților părinți.

Un alt avantaj al cărucioarelor tip sport este prețul accesibil, reprezentând o investiție singulară, de care te poți bucura pe toată durata de creștere a copilașului până la vârsta de aproximativ 3 ani, moment în care cel mic va învăța să facă primii săi pași. Dacă și tu să îți dorești să profiți de un astfel de raport excelent utilitate-preț și să îi oferi micuțului tot confortul de care are nevoie, alege un cărucior sport pentru bebelușul tău. Poți găsi o varietate largă de modele pe babyneeds.ro, potrivite pentru orice dorință sau necesitate. 

2. Cărucioare 3 în 1

         Căruciorul 3 în 1 este, probabil, cea mai complexă categorie pentru care ai putea opta. La fel ca în cazul modelelor sport, acestea pot fi folosite pe întreaga durată de dezvoltare a nou-născutului, de la naștere și până la vârsta de 2-3 ani. În plus față de modelele standard, un cărucior 3 în 1 are în componență accesorii de transport, precum landoul, care poate fi folosit de la naștere până la vârsta de aproximativ 9 luni, sau coșulețul auto. 

3. Căruciorul pentru gemeni

         După cum îi spune și numele, căruciorul pentru gemeni este alcătuit din două segmente de transport alăturate, care pot fi reglate în funcție de greutatea fiecărui bebeluș în parte. Majoritatea modelelor pot fi pliate pentru o depozitare facilă, iar cea mai mare parte a modelelor disponibile pe piață au ca accesorii și coșuri auto pentru ambii nou-născuți. La fel ca în cazul modelelor precedente, cărucioarele pentru gemeni pot fi folosite încă din momentul nașterii și până la vârsta de 2-3 ani.

Reprezentând un spațiu în care bebelușul tău își va petrece o foarte mare parte a timpului în primul său an de viață, căruciorul pe care îl alegi trebuie să îi ofere stabilitate, siguranță și confort. Alege acum modelul potrivit nevoilor tale și arată-i micuțului lumea care îl așteaptă!

Sursă foto: Shutterstock.com

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *