Afaceristul Pescobar răsplătește elevii de 10 la Bacalaureat cu o excursie la Mamaia și sume generoase de bani

În urma publicării rezultatelor examenului de Bacalaureat 2024 de către Ministerul Educației, s-a aflat câți bani va trebui să plătească omul de afaceri Paul Nicolau, cunoscut sub pseudonimul Pescobar, pentru a-și respecta promisiunea de a recompensa elevii cu media 10.

Conform datelor, 39 de candidați au obținut media 10, ceea ce înseamnă că Pescobar va trebui să scoată din conturi 3.900 de euro. „Premiez cu 100€ în mod simbolic pe toți cei care au luat bacul cu 10 pe linie, în toată România! Felicitări, voi sunteți viitorul țării noastre minunate!”, a declarat acesta pe rețelele de socializare imediat după aflarea rezultatelor.

„Mă gândesc să organizez o excursie la mare, la Mamaia, pentru toți cei 38 de copii care au luat 10 pe linie la Bac! Ce ziceți, copii, mergem să sărbătorim reușita voastră? Fac cinste cu vacanța asta!”, a declarat Pescobar.

Rata de promovare și performanțele elevilor

Ministerul Educației a raportat o rată de promovare de peste 76%, cu 99.371 de candidați promovați din totalul de 130.041. Cei nemulțumiți de note au posibilitatea de a depune contestații, iar rezultatele finale vor fi anunțate peste patru zile.

Detalii financiare și averea lui Pescobar

Paul Nicolau, prieten apropiat al fostului președinte al LPF, Dumitru Dragomir, și patron al Tavernelor, a demonstrat generozitate și susținere pentru tinerii de top. Suma de 3.900 de euro necesară pentru recompense este nesemnificativă în comparație cu veniturile zilnice ale afaceristului. Conform lui Dragomir, Nicolau are o avere estimată la 25 de milioane de euro și câștigă aproximativ 100.000 de euro profit pe zi.

Performanțele la diverse discipline

Numărul de note de 10 obținute la diferite probe ale examenului de Bacalaureat este impresionant:

  • Limba și literatura română: 408
  • Limba și literatura maternă: 21
  • Proba obligatorie a profilului: 3.279 (Matematică – 2.424 / Istorie – 855)
  • Proba la alegere a profilului și a specializării: 4.866 (cele mai multe note de 10 au fost obținute la disciplina Logică și argumentare: 1.234).

Generozitatea lui Pescobar a fost primită cu entuziasm, reflectând recunoștința și aprecierea pentru eforturile și performanțele remarcabile ale elevilor care reprezintă viitorul României.

RAPID SUPER SERVICE
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *