Adrian Petre își prelungește mandatul de președinte al AJF Buzău pe încă 4 ani, după ce a fost votat în unanimitate de voturi, fiind unicul candidat.

Alături de Adrian Petre se află aceeași echipă a Comitetului Executiv, componentă din Rândunel Dragomir (reprezentantul echipelor din Liga a 4-a), Marian Dorobanțu (reprezentantul echipelor din Liga a 5-a), Cezar Ionescu (reprezentantul echipelor de juniori), Laurențiu Ionașcu (reprezentantul Comisie de Arbitri Buzău, cel care de altfel l-a trădat pe Petre mutându-se, recent, în barca PNL) și Dragomir Ionuț Sebastian (vicepreședinte).

Adrian Petre, prin membri CEX au impus ca și condiție de participare la alegerile interne din AJF, studiile superioare în domeniul sportului, pentru că doar el are așa ceva.

Chiar dacă Adrian Petre a anunțat cu fast în județ prezența lui Răzvan Burleanu, la Adunarea Generală a AJF au participat doar Mihai Stoichiță, Gabi Bodescu și Miodrag Belodedici.

Citește și: Adrian Petre, trafic de ifluență pentru primariii din județ

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *