Momente grele pentru fostul deputat al PMP Buzău – Mocanu Adrian, acesta este acuzat de săvârșirii infracțiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals.

Aceste infracțiuni sunt prevăzute în Codul Penal cu art. 322 și art.323.

Deși Mocanu & Co. cunoșteau faptul că până la data rămânerii definitive a sancțiunii de excludere dispuse împotriva lui Pascu luată prin hotărârea consiliului executiv al PMP Rm. Sărat din data de 28 septembrie 2020 consilerul Pascu beneficia de toate drepturile și obligațiile de membru conform statutului partidului, au omis în mod intenționat inserarea în conținutul adresei către CLM Rm. Sărat a informațiilor referitoare la hotărârea de excludere, și anume că hotărârea nu este definitivă în sistemul căilor de atac interne ale partidului, potrivit liberinbuzau.ro.

Citește aici investigația liberinbuzau.ro

Pascu Florentin:,,Reprezentanții partidului au falsificat înscrisuri sub semnătură privată în scopul invalidării mandatului care mi-a fost atribuit”

Pascu Florentin – consilier local al mun. Râmnicu Sărat

Dragi prieteni,

După 8 luni de la momentul când reprezentanții partidului pe lista căruia am fost ales consilier local au falsificat înscrisuri sub semnătură privată în scopul invalidării mandatului care mi-a fost atribuit, după 8 luni pe parcursul cărora procurorii din cadrul parchetului de pe lângă cea mai înaltă instanță din țară au încălcat principiile legalității și imparțialității și au făcut zid în jurul făptuitorului, apărându-l, după 8 luni în care am utilizat toate căile de atac prevăzute de Codul de procedură penală, în urmă cu 2 zile, un judecător tânăr, în fapt o doamnă judecător care nu s-a lăsat intimidată de calitatea făptuitorului și de apartenența sa social politică, a desființat soluția de clasare a plângerii penale, dispusă prin ordonanță și menținută netemeinic și nelegal de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, și a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals.

Au trecut 8 luni în care nu mi-am pierdut încrederea, în special în mine, 8 luni în care am fost nevoit să fac demersuri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Sărat, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Înalta Curte de Casație și Justiție și Judecătoria Buzău (în penal), respectiv la Judecătoria Râmnicu Sărat și Tribunalul Buzău (în civil) pentru a apăra voturile pe care râmnicenii mi le-au încredințat și pentru a continua încercarea de a schimba în bine administrația publică locală.Lupta va continua, atât în penal cât și în civil. În penal, făptuitorului trebuie să i se alăture și instigatorul la săvârșirea celor 2 infracțiuni, pentru acesta din urmă Codul penal prevăzând exact aceeași pedeapsă ca în cazul făptuitorului.

The day we give in is the day we die!

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *