mocanu holban

În cadrul ședinței de guvern desfășurată în acest moment, se află pe ordinea de zi o discuție tensionată referitoare la eliberarea din funcție a mai multor prefecți din țară. Surse recente dezvăluie că Adrian Mocanu, președintele PNL Buzău, a solicitat demiterea prefectului Daniel Țiclea, avansându-l ca posibil înlocuitor pe liberalul Viorel Holban din Râmnicu Sărat pentru funcția de prefect al județului Buzău.

Potrivit informațiilor obținute, echipa PNL condusă de Mocanu are o alternativă pregătită în persoana fostului prefect Leonard Dimian, în cazul în care propunerea lui Holban este respinsă. Cu toate acestea, surse guvernamentale susțin că mutarea lui Mocanu este puțin probabil să aibă succes și ar putea conduce la un eșec notabil.

În ciuda speculațiilor, decizia finală cu privire la schimbările propuse în administrația locală rămâne incertă și va fi luată în următoarele ore, aruncând un val de incertitudine asupra viitorului prefecturii din județul Buzău. Rămâne de văzut cum se va desfășura această situație și ce impact va avea asupra echilibrului politic la nivel local.

RAPID SUPER SERVICE
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *