Adrian Mocanu, candidatul PNL la Consiliul Județean Buzău, sprijină dezvoltarea turismului în Buzău prin valorificarea tradițiilor gastronomice

Buzăul se mândrește cu o moștenire gastronomică impresionantă, recunoscută atât pe plan național, cât și internațional. Babicul, cârnații de Pleșcoi, covrigii de Buzău și vinul de Dealu Mare sunt doar câteva dintre deliciile locale care pun județul nostru pe harta gastronomică a României. Fiecare localitate din județ are rețetele sale unice, transmise din generație în generație și preparate cu produse proaspete, din gospodăriile locale.

Într-o lume în care tot mai mulți oameni caută o alimentație sănătoasă și autentică, aceste tradiții gastronomice pot deveni puncte de atracție turistică semnificative. Una dintre prioritățile candidatului PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Buzău, Adrian Mocanu, este dezvoltarea turismului prin valorificarea acestor tradiții.

Prin acest proiect, liberalul Adrian Mocanu își propune să sprijine locuitorii din zonele turistice ale județului Buzău să își deschidă propriile puncte gastronomice locale. Acestea vor funcționa ca mici afaceri de familie, oferind preparate autentice și contribuind astfel, atât la promovarea turismului local, cât și la susținerea economică a comunităților.

Ca președinte al Consiliului Județean Buzău, Adrian Mocanu se angajează să ofere tot sprijinul necesar pentru realizarea acestui proiect.

 Acest sprijin va include:

– *Consiliere pentru înființarea și administrarea punctelor gastronomice locale.*

– *Acces la finanțare și subvenții pentru dezvoltarea acestor afaceri.*

– *Promovarea punctelor gastronomice locale prin canale turistice și evenimente dedicate.*

Prin aceste măsuri, Adrian Mocanu dorește să transforme județul Buzău într-o destinație turistică de referință, unde tradițiile și gusturile autentice să atragă turiști din întreaga țară și nu numai.

COD 21240015

RAPID SUPER SERVICE
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *