Congresul Extraordinar al Partidului Mişcarea Populară l-a ales sâmbătă pe Adrian Mocanu ca preşedinte executiv al formaţiunii politice. Adrian Mocanu a candidat ca lider al moţiunii „PMP – un nou început pentru o Românie creştin-democrată”.

,,Vreau să împărtășesc cu dvs. câteva idei, câteva gânduri cu care sper să pot contribui la efortul nostru al tuturor, de reconstrui, de a crește forța partidului PMP. Nu sunt gânduri exclusiv personale, sunt idei pe care le susțin majoritate membrilor celei mai puternice filiale din țară a Partidului Mișcarea Populară, PMP Buzău. Rezultatul alegerilor generale din 2020 au fost resimțite cu durere la Buzău, scorul nostru ar fi însemnat obținerea a două mandate parlamentare. Am reușit la Buzău să învingem AUR și USR PLUS. Din păcate rezultatele noastre au fost anulate de neatingearea pragului electoral la nivel național. După alegeri, conducerea noastră, alături de dl. președinte Eugen Tomac, a simțit nevoia asumării responsabilității. Demisia a fost în acel context un gest onorabil de aplaudat. A urmat preluarea președenției de către dl. Cristian Diaconescu, părea că PMP a făcut alegerea potrivită, optând pentru un intelectual, un dimplomat, un om politic de rasă în peisajul nostru politic. Socoteala de acasă însă nu s-a potrivit cu cea de la târg. Motivele sunt multiple și nu aș vrea să fac aici un inventar al erorilor conducerii noastre”, a citit de pe foaie președintele executiv al PMP – Adrian Mocanu.

Congresul a fost convocat de tabăra din PMP a lui Eugen Tomac, despre care fostul preşedinte al partidului, Cristian Diaconescu – care a acuzat un puci în interiorul partidului – a spus că este convocat nestatutar. În schimb, Tomac l-a acuzat pe Diaconescu de starea de „blocaj” în care a ajuns PMP.


Probabil cel mai sinistru CV din politică este cel al domnului Adrian Mocanu. Și asta pentru că este primul pentru care arhivele nu funcționează. Este primul deputat al cărui CV vechi nu am putut să-l găsesc. Nicăieri. Deși băietul a avut trei mandate de parlamentar.

PSD-ist de Buzău, de Ciolacu, cum s-ar spune, la bază. Și bineînțeles Președinte al Crucii Roșii Buzău. A fost dar în CV apare că încă mai e. Asta cu toți oamenii de duhnesc a corupție și mafie și Crucea Roșie nu mai e de mult o coincidență. Sunt deja patru și sigur o să mai descopăr. De reamintit că soția domnului Geoană a fost marea șefă la Crucea Roșie în timp ce Geoană era șef la Senat, că doar nu credeți că mârlânia nu are continuitate în PSD.

Tatăl domniei sale a fost ditamai directorul prin minister în timpul lui Ceaușescu, ca orice nesecurist de vază. S-a oprișat masiv pe buzoieni din poziția de șef al Consiliului Județean. Poziție din care l-a pus pe fii-su, un impostor oribil, în parlament, la 25 de ani. Până atunci, desigur, băiatul a fost și “manager” de la 21 de ani, că deah, geniul nesecurist e din familie. Nu ne spune unde, că e secret. Făcea facultatea la București și era manager la Buzău.

O sursă, coleg de an cu el, îmi spune că habar nu are cum a putut “catastrofa” aia să termine ASE-ul.

În 2010 face și colegiul de securiști al lui Oprea.

Din 2011, conform CV-ului, este și el doctorand la bomba aia de facultate din Târgoviște. În anul 2, deși CV-ul figura din 2020. Legal asta e imposibil, dar cum spuneam el și familia lui se oprișează pe tot ce mișcă. Omul este de o prostie absolut feroce și spune tâmpenii colosale.

Activitatea lui în Parlament a fost o nenorocire, nu a făcut practic nimic, nimic.

La al doilea mandat, probabil ca să nu se sperie băiatul în București, vine și tac-su la Senat.

Asta și pentru faptul că știa că va fi condamnat și că imunitatea îi prindea bine. El și familia lui sunt implicați în toate scandalurile posibile. Frumusețea asta de om a fost în 5 partide și acum este în partidul nesecurist al turnătorului Băsescu – PMP. A votat, desigur, cu PSD-ul pe legile împotriva justiței.

Tatăl său la acel moment era deja condamnat într-o primă instanță pentru corupție. Are o sentință definitivă de 3 ani și 6 luni. A primit la nuntă 1 milion de Euro, iar nunta lui a fost celebră prin faptul că altă mare valoare a PSD-ului, Marian Almanahe Vanghelie, a venit la marele eveniment cu elicopterul. Mama lui pensionară are și ea, desigur, o sinecură frumoasă. În 2019 primea 11.400 RON pe lună de la stat.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

2 thoughts on “Adrian Mocanu a fost ales în fruntea PMP”
  1. Eu am fost data afara din petrol care am intrat la lic economic pe locul 7 dim200 de locuri ,l am terminat fiind bursieră de merit ca să ti bagi dta nevasta analfabetă funcțională pt ca asa sunt cei care au terminat liceul facut de scumpa sotie si asta dupa 25 de ani de munca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *