Adrian Mihalcea, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 29 mai, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre meciul la baraj dispustat între UTA Arad și FC Buzău(0-0 în tur).

“Așa este! Am avut evoluții bune cu toate echipele din campionat și din play-off, am făcut jocuri bune cu toate echipele. Egalul cu UTA Arad este un rezultat bun, dar este un rezultat de a menține echipa de Liga 1 să-i dea dreptul să spere că este favorită. Jucăm pe terenul lor și cumva procentele de reușită sunt de partea lor. Ne vom lupta până la capăt! Cum am făcut-o la Buzău și eu zic că am făcut-o extrem de bine, vom încerca și la Arad. Și cu puțin noroc, și cu o determinare și un suflu fizic, nu până în minutul 60, ci până în minutul 90, vom reuși să promovăm. Acum, știți cum este, depinde și de mai mulți factori și au intervenit și câteva accidentări care se vor cunoște în lotul nostru, nevând un lot așa de numeros.

Nu știu dacă a fost o ediție a Ligii a 2-a mai slabă, cât mai echilibrată. Anul trecut s-au detașat cele 3 echipe și ați văzut ce bine au mers în Liga 1 toate trei. Ideea este că sunt meciuri cu o importanță majoră și pentru jucătorii echipelor de Liga a 2-a, vor să se afirme, vor să facă pasul spre priam ligă și în aceste meciuri de fapt și nici nu o să se vadă diferența“, a spus Adrian Mihalcea la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție o puteți asculta, accesând link-ul de mai jos:

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *