Adrian Mihalcea, antrenor la Gloria Buzău și fost antrenor secund la naționala României în perioada 2017-2019, a vorbit, în direct la Sport Total FM, despre parcursul “tricolorilor” în preliminariile EURO 2024.

Mihalcea spune că e mulțumit de faptul că obiectivul a fost îndeplinit, chiar dacă jocul a lăsat de dorit, și crede că vom avea emoții într-o grupă accesibilă.

“Faptul că am luat 6 puncte și ăsta era obiectivul, sunt pe deplin mulțumit. Acum că joc, că nejoc, uitați că au fost surprize la această acțiune și pe la echipe mult mai mari. Poate nu în totalitate ieri a fost un joc bun, dar a fost până la urmă important scorul final.

Nu știu dacă am avut probleme. Am avut un avantaj de 2 goluri, am încercat ținem acest avantaj în repriza 2, chiar puteam face 3-0, apoi oaspeții nu mai aveau nicio altă opțiune și au atacat haotic și a părut așa că avem o oarecare presiune. Nu am mai reușit să ținem mijlocul terenului în favoare noastră. Nu știu dacă din cauza jucătorilor, nu cred nici că Edi le-a zis să se retragă. A fost o consecință a scorului și a menținerii lui pe final. Că au reușit ei să dea gol, ok, se poate întâmpla, dar nu cred că în vreun moment am avut probleme să credem că nu putem lua cele 3 puncte.

Emoții vom avea până la final. Vor fi meciuri de felul acesta, în care poate vom fi dominați dar foarte bine, că știm să suferim. Dar prin prisma rezultatelor din această acțiune suntem cu un pas mai aproape de calificare. Urmează în iulie o acțiune extraordinar de grea, dacă reușim să adunăm la fel 6 puncte, sincer nici nu m-ar interesa cum ar fi jocul. Ar fi extraordinar”, a declarat Mihalcea, pentru sptfm.ro.

RAPID SUPER SERVICE
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *