Naționala României va intra în istoria fotbalului ca fiind echipa ce a beneficiat de cea mai numeroasă asistență la un meci cu terenul suspendat.

Federația Română de Fotbal a anunțat, miercuri seara, ca peste 30 de mii de copii și insoțitori vor fi în tribunele Național Arena la meciul cu Norvegia, din preliminariile Euro 2020.

Micii fani ai „tricolorilor” vor stabili astfel un nou record mondial!

„Cu 4 ore înaintea termenului de înscriere pentru bilete gratuite la Romania-Norvegia, avem 29.414 copii sub 14 ani și însoțitori înscriși pentru a susține tricolorii pe stadion! Echipa Națională și Federația Română de Fotbal mulțumesc tuturor copiilor, profesorilor și antrenorilor care au impresionat Europa cu pasiunea lor!

Recordul all-time de spectatori legat de o partidă UEFA la care este permis exclusiv accesul copiilor este de 22.000 de fani. Recordul datează de luna trecuta, la partida Partizan Belgrad – AZ Alkmaar din Europa League au fost 22.000 de copii sub 14 ani și însoțitorii lor”, se arată în comunicatul FRF.

Conform unei noi reglementari a UEFA, la meciurile în care echipa gazda are terenul suspendat și trebuie sa joace fără spectatori este permis accesul copiilor sub 14 ani.

Această regula se aplică din acest sezon și sârbii de la Partizan au reușit să stabilească un prim record, cu 30 de mii de copii în tribune la o partidă de Europa League.

Partida dintre România și Norvegia va începe astăzi de la ora 21:45.

1000 de copii din jud. Buzău vor fi alături de echipa națională .

,,Dragă Huliganule, Mulțumesc că ai dat ocazia ca 30.000 de copii să ajungă pe stadion. Totuși, nu pot să nu mă gândesc la parinții acestora, adevarați iubitori de fotbal care sunt nevoiți să stea acasă din cauza ta. A fi ultraș înseamnă a fi suporter dedicat, înseamnă a fi alături de echipă atât în momentele de glorie, cât și în cele de răscruce. Deși înteleg că stadionul nu este sala de teatru, suporterul dedicat trebuie să respecte reguli care țin de civilizație, de ordine și de bun simț elementar. Sunt sigur că mâine cei 30.000 de copii prezenți iți vor preda o lecție despre cum să susții echipa națională. Mulțumesc pe această cale parinților și dascălilor din județul Buzău care ne-au încredințat aproximativ 1000 de copii pentru a fi alături de echipa națională la meciul crucial cu Norvegia. Iar pentru tine, huliganule, am un singur mesaj: #staiacasa ” – a scris pe facebook, președintele AJF Buzău – Petre Adrian .

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *