Mai mulți angajați ai Spitalului Județean de Urgență Tg-Jiu au sesizat conducerea instituției medicale, dar și pe ministrul Sănătății, cu privire la atmosfera de bordel pe care au creat-o în secțiile ATI și ATI COVID doi îndrăgostiți, el medic, ea asistentă.

”Se știe, toți putem să confirmăm, că de când a venit acest doctor și pe linie de gardă, cu câteva luni înainte, fără pic de jenă sau profesionalism, a transformat secția ATI și Covid într-un adevărat bordel, în sensul că, în loc să stea lângă săracii pacienți, aceștia se închid ore și nopți întregi în cabinet, unde întrețin raporturi sexuale și chefuiesc, cu platouri și alte produse comandate de la diverse firme și introduse în secția ATI, fără cel mai elementar simț de risc”, se arată în sesizare.

Angajații spitalului spun că medicul și asistenta îi abandonează pe bolnavi și se închid ore în șir în cabinet, iar secțiile ATI și COVID sunt un fel de cuibușor de nebunii.

”În perioada 19 – 26.10, acesta (medicul rezident – n.r.), deși însurat, a petrecut cu colega noastră, Izabela Petrescu, asistentă recunoscută pentru aventuri, inclusiv cu unul dintre directorii spitalului. Problema este că, colega noastră, în perioada respectivă, a fost depistată pozitiv la testul rapid din19 și testul PCR din 23.10.2020. Și acum vine partea cea mai gravă: În data de 26.10.2020, deși doctorul Neguleț a stat în aceeași cameră la un hotel de lângă spitalul nostru (…), a venit la serviciu, în cadrul secției ATI, fără să intre în izolare, reușind să se înregistreze, în această perioadă, cât și premergătoare, foarte multe cazuri de pozitivați din rândul colegilor noștri”, se arată în mail-ul trimis conducerii SJU și ministrului Sănătății, citat de gorjonline.ro.

Mai multe detalii pe Realitatea.net

Sursa foto – Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *