Un scandal de proporții a izbucnit în comuna Săpoca, județul Buzău, unde primarul localității este acuzat că ar fi împărțit mită electorală în nopțile premergătoare alegerilor.

Conform informațiilor transmise redacției Știri Din Surse Buzău de către localnici, primarul comunei Săpoca ar fi distribuit pachete cu alimente și bani locuitorilor, cu scopul de a obține voturi în favoarea sa. Unul dintre cetățeni a afirmat că suma oferită pentru un singur vot a ajuns până la 500 de lei.

„Primarul comunei Săpoca împarte mită electorală în nopțile dinaintea alegerilor. Locuitorii comunei primesc în toiul nopții pachete cu alimente și bani pentru a vota în favoarea acestuia”, au relatat mai mulți localnici.

Aceste acuzații ridică semne serioase de întrebare cu privire la integritatea procesului electoral și la respectarea principiilor democratice în comuna Săpoca. Autoritățile sunt așteptate să demareze o anchetă pentru a verifica veridicitatea acestor informații și pentru a lua măsuri corespunzătoare în cazul în care se confirmă încălcările legii.

Rămânem în așteptarea unui răspuns oficial din partea autorităților locale și a organelor de anchetă pentru a clarifica situația și a asigura un proces electoral corect și transparent.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE
One thought on “Acuzații de mită electorală la Săpoca: Pachete cu alimente și bani distribuite în toiul nopții”
  1. Trebuie să luăm în calcul și faptul că PNL a donat unei singure famili suma de 1400 de lei pentru obținerea de voturi. Pe care acum dorește să s-ii recupereze. La pod în Mătești la fam.Nedelcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *