Activistul Buzoian, Nițu Robert Gabriel, se află din nou în centrul atenției publice după ce a fost atacat în plină stradă de un interlop de etnie romă, în zona ghetourilor de pe strada Bazalt din municipiul Buzău, o zonă cunoscută pentru traficul de droguri și tradiționalele lupte cu ciomege și săbii, chiar la o săritură de gard de sediul Inspectoratului de Jandarmi.

Potrivit polițiștilor buzoieni, s-a deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe, iar bărbatul de 34 de ani vinovat a fost identificat. Totodată două persoane au fost sancționat pe legea 61/1991 faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Scandalul ar fi pornit de la un artist local cu un acordeon și fără picior. Activistul ar fi vrut să afle numărul de telefon al artistului pentru o înmormântare, însă rudele acestuia au crezut că activistul căuta beneficiarii reali ai banilor de pe urma artistului, iar astfel l-au caftit.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *