Reamintim că PSD s-a impus în Parlament cu votatul pentru DUBLAREA alocațiilor pentru copii.

Comisia de Muncă din Camera Deputaților a adoptat amendamentul depus de PSD privitor la dublarea alocațiilor copiilor. Astfel, alocațiile cresc la 300 de leiși la 600 de lei pentru copiii cu handicap, de asemenea, copiii până în 2 ani vor avea 300 de lei alocație. Ulterior, acest amendament va intra la vot în Camera Deputaților.

Cei de la PNL și USR s-au opus amendamentului susținând că ar fi un impact bugetar de 2 miliarde de lei și bugetul nu-l poate suporta.

Mocanu:,,Ciolacu umblă cu știri false”

,,Micii pesediști ai „revoluționarului” Ciolacu umblă cu știri false la comanda șefului lor, din ce în ce mai disperat că pierde tot. Astăzi, TSD Buzău postează un fake-news în toată regula: eu aș fi votat împotriva dublării alocațiilor copiilor. Este o minciună la fel de mare ca aceea că Ciolacu ar fi un erou al Revoluției.
Un sfat pentru „prietenii” mei roșii: dacă vor continua cu mizerii de acest gen, vor ajunge sub pragul electoral în acest județ. Buzoienii s-au săturat de minciunile acestor profesioniști ai jafului din banul public.”-a scris pe facebook, Adrian Mocanu.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *