Trafic dirijat la intersectia strazilor Marghiloman si Culturii. Accident rutier, din primele date s-ar parea ca este vorba despre o coliziune intre 3 autoturisme.

Din primele date de la fața locului a reieșit că, autoturismul condus pe strada Culturii de către un șofer în vârstă de 52 de ani, din Cislău, ajuns la intersecția cu strada Al. Marghiloman, a intrat în coliziune cu o mașină condusă pe drumul prioritar dinspre Brăila către zona centrala a municipiului Buzău și la volanul căruia se afla un șofer de 42 de ani, din Săgeata.

În urma impactului, mașina lovită a fost proiectată în autovehiculul condus de un buzoian de 46 de ani, pe strada Alexandru Marghiloman, din sens opus.

Accidentul s-a soldat cu decesul unei pasagere din mașina șoferului din Săgeata, o femeie în vârstă de 67 de ani, din aceeași localitate.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *