Coordonatorul Departamentului pentru de Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat stare de alertă la limita dintre județele Buzău și Ialomița.

Tragedie, în ziua de Crăciun. Trei persoane și-au pierdut viața într-un grav accident rutier produs în urmă cu puțin timp pe drumul european E85, la limita dintre județele Buzău și Ialomița, informează reporterbuzoian.ro .

Potrivit reporterbuzoian.ro, un Opel cu numere de Bacău care circula dinspre Urziceni înspre Buzău, a pătruns pe contrasens și a izbit frontal un Renault  Clio cu numere de Italia.

Impactul a fost violent. Trei persoane din Opel au fost proiectate pe câmp, impactul fiindu-le fatal. Alte patru persoane sunt grav rănite.

„Opelul avea viteză foarte mare. Cred că a prins marginea drumului și a pierdut controlul, izbind mașina din sens opus. Patru persoane sunt întinse pe câmp. Am înțeles că sunt deja trei morți. Acum a venit si elicopterul SMURD”, ne-a povestit Georgiana, o tânără din Buzău, care se întorcea de la aeroport.

Sursă: reporterbuzoian.ro

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *