Trafic dirijat pe DN10, în Vernești, accident rutier. Din primele date un autovehicul a ieșit în afara părții carosabile și a lovit un copac, două persoane ar necesita necesita îngrijri medicale. La fața locului intervine și echipaj de descarcerare.

Din primele date de la fața locului a reieșit că autoturismul condus dinspre Brașov către Buzău, de către un șofer în vârstă de 21 de ani, din Unguriu, a pierdut controlul asupra direcției, părăsind partea carosabilă, împrejurare în care a intrat în coliziune cu un copac marginal.

Accidentul s-a soldat cu rănirea pasagerei, o tânără în vârstă de 18 ani, din Unguriu, care a fost preluată e ambulanță și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *