Update: Șoferul care a produs accidentul se afla în stare de ebrietate și nu deținea permis de conducere.

Un accident grav a avut loc astăzi pe Bulevardul Mareșal Alexandru Averescu, la intersecția cu Bulevardul Unirii din municipiul Buzău, perturbând semnificativ traficul în zonă. Potrivit primelor informații, un bărbat a provocat accidentul prin intrarea cu o viteză extrem de mare într-un stâlp de pe Bulevardul Mareșal Alexandru Averescu.

Traficul este complet blocat la intersecția menționată, iar echipele de intervenție și poliția au ajuns rapid la fața locului pentru a gestiona situația. Martorii oculari au declarat că impactul a fost extrem de puternic, lăsând mașina grav avariată și stâlpul distrus.

Conform informațiilor primite, șoferul, un bărbat ale cărui detalii nu au fost încă făcute publice, a fost transportat de urgență la spital în stare extrem de gravă. Echipele medicale depun eforturi intense pentru a-i acorda îngrijirile necesare.

Autoritățile au demarat o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului. În acest moment, nu se cunosc motivele care au condus la comportamentul imprudent al șoferului și la impactul violent. Se recomandă șoferilor să evite zona și să opteze pentru rute alternative până la reluarea normală a traficului.

Vom reveni cu informații suplimentare pe măsură ce ancheta avansează și starea bărbatului implicat în accident este actualizată.

Citește și: Primarul Toma a anulat o pistă de biciclete după ce a parcat ilegal: Colegii de partid au fost sancționați de polițiști în 2020

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *