Un grav accident rutier a avut loc joi dimineaţă pe Şoseaua Pogonele, la ieşire din municipiul Buzău. Două autovehicule au fost implicate iar în urma coliziunii două persoane au fost rănite, la o primă evaluare a echipelor de prim ajutor ajunse la faţa locului.

Citeste mai mult: adev.ro

În timp ce conducea un autoturism din direcţia Buzău către Maxenu, la ieşire din municipiul Buzău, un buzoian de 42 de ani a intrat în coliziune cu un auto al cărui şofer, un bărbat de 33 de ani din Brăeşti, nu s-ar fi asigurat corespunzător la schimbarea direcţiei de mers.    Acesta din urmă, aflat la volanul unui Logan, alăsase două femei la poarta unei fabrici de membrane, după care a întors şi a ieşit din parcare fără să se asigure suficient.   Maşina acestuia a fost izbită violent de un SUV, în care se aflau doi tineri. Impactul a fost atât de puternic încât, chiar şi cu sistemul airbag declanşat, bărbaţii din SUV au spart parbrizul cu capul.

Citeste mai mult: adev.ro

Ambii conducători auto au suferit vătămări corporale şi au fost transportaţi la spital. Un al treilea bărbat a refuzat asistenţa medicală, deşi acuza dureri de cap.

Citește mai mult: adev.ro

Sursă: adev.ro

Foto:  adev.ro

Video:  adev.ro

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *