A murit Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii! Majestatea sa a trecut în neființă la vârsta de 96 de ani, conform peoplenews.ro.

Născută la data de 21 aprilie 1926, a preluat tronul la nici 26 de ani, în februarie 1952, atunci când tatăl ei, George al VI-lea, a decedat. Încoronarea a avut loc un an și jumătate mai târziu, la 2 iunie 1953.

Din cauza faptului că averea exactă a Reginei nu a fost vreodată dezvăluită cu exactitate, membrii Familiei Regale preferând să rămână discreți pe acest subiect, sumele apărute în domeniul public variază între 300 și 600 de milioane de lire sterline.

Elizabeth a fost regina a 15 tărâmuri, inclusiv Regatul Unit, Australia, Canada, Noua Zeelandă, Jamaica, Antigua şi Barbuda, Bahamas, Belize, Grenada, Papua Noua Guinee, Insulele Solomon, Saint Kitts şi Nevis, Sfânta Lucia, Sfântul Vincent şi Grenadinele şi Tuvalu.

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *