A murit fetița rănită în accidentul de pe E85. Doliu în Gherăseni

 Fetiţa de 2 ani, cea care se afla în stare gravă, victimă în accidentul provocat de mama ei, pe E85, a murit astăzi. Cătălin, tatăl ei, un tânăr de 28 de ani,este în stare critică, la spital.

Potrivit purtătorului de cuvânt al SJU, Adriana Bunilă, fetița era în comă de gradul 3, intubată. Tatăl său prezintă politraumatism prin accident rutier, traumatism cranio-cerebral și facial, contuzie piramidă nazală, traumatism toraco-abdominal, traumatism membru inferior și superior, intubat. Mama copilei a fost diagnosticată cu politraumatism prin accident rutier cu TCC, TCF, traumatism toracic, traumatism abdominal, traumatism membru superior și membru inferior. Șoferul în vârstă de 44 ani a fost diagnosticat cu multiple traumatisme – TCF, toracic, abdominal, lombar, de bazin, de antebraț.
Fetița prezenta leziuni cerebrale și a fost transferată la București, dar din nefericire nu a supraviețuit.

Foto – buzoienii.ro

 Teribilul accident s-a petrecut pe E85 în jud. Buzău între Spătaru și Costești. S-au tamponat frontal un Mercedes de Buzău și un BMW de Bacău. În cauză se va întocmi dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările.

Popescu Roberto George

-

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *