În urmă cu un an, municipalitatea buzoiană a alocat în jur de 200 de mii de euro (956.000lei) pentru a organiza Finala Națională Eurovision. Conform Paginademedia.ro, acel eveniment a fost urmărit de circa 200.000 de oameni, punând TVR pe un rușinos loc 8 în topul audienței în acea seară, fiind devansat de Digi Sport, sau România TV. La momentul respectiv, primarul Toma susținea că „prețul plătit e nimic pe lângă prestigiul și publicitatea aduse orașului”.

Din cauza pandemiei de coronavirus, spectacolul care trebuia să aibă loc în luna mai 2020 a fost anulat, iar cea de-a 65-a ediţie a Eurovision Song Contest a început marți seară (18.05.2021) în Olanda, la Rotterdam, cu o primă semifinală, care s-a desfășurat într-un format restrâns.

Intrată în concurs cu nr. 13,  Roxen, cu piesa „Amnesia”, nu a reușit să se califice mai departe, iar visul început la Buzău s-a terminat subit. Eșecul a fost pus pe seama lipsei de experiență a reprezentantei României, o tânără considerată foarte talentată.

A fost încă o ediție cu ghinion pentru România, care ratează astfel, pentru a treia oară consecutiv, calificarea în finala Eurovision.

Sursa foto – Observator

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *