A ÎNCEPUT ADMITEREA PENTRU ACADEMIA DE POLIȚIE!

Tinerii interesați de o carieră în Jandarmeria Română se pot înscrie pentru participarea la concursul de admitere la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”, în cadrul căreia armei noastre i-au fost repartizate  67 de locuri.

Data  limită  de  depunere  a  cererilor  de  înscriere este 11 iulie 2021, inclusiv, iar data  limită  de  depunere  a  dosarelor este data de 23 iulie 2021, inclusiv.

Tematica, bibliografia, precum și activitățile specifice înscrierii și a probei de verificare a cunoștințelor sunt stabilite și planificate prin regulamentul concursului de admitere, disponibil pe pagina oficială de internet a instituției de învățământ.

Evaluarea psihologică se realizează potrivit planificării întocmite de către structurile cu atribuții de recrutare (candidații vor fi anunțați din timp).

Date suplimentare, se pot obține la  numărul de telefon 0238/721702, interior 24535 ori de pe site- ul instituției http://www.jandarmeriabuzau.ro/admitere-2021.html.  

 Cererea  de  înscriere (Anexa nr. 2 – se poate descărca de pe site-ul I.J.J. Buzău– secțiunea admitere) se va completa și transmite până la  data de 11.07.2021, ora 15.00 exclusiv în format electronic, pe adresa de email resurseumane@jandarmeriabuzau.ro.

Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *