Cob Green Village din Buzău – O oază de poveste construită cu dragoste și cunoaștere.

Într-un spectacol impresionant la Imperiul Leilor, Nicoleta Marin, o antreprenoare și artistă din comuna Berca, județul Buzău, a dezvăluit un complex ecologic unic, denumit „Cob Green Village”, alcătuit din 5 căsuțe construite manual din lut și paie. A prezentat această minunată oază de poveste în speranța de a obține o investiție de 200.000 euro pentru 10% din afacere.

Nicoleta Marin, o femeie cu o poveste de viață fascinantă, s-a născut și a crescut în Berca, având părinți cadre didactice. După o carieră în învățământ, a explorat antreprenoriatul, începând cu o firmă de transport și continuând cu dezvoltarea unui parc eolian, care i-a adus primul milion. În 2013, a investit în amenajarea unui minisat ecologic, „Cob Green Village”, unde căsuțele construite din amestec de pământ lutos, nisip, paie și apă au devenit atracția principală pentru turiști, conform protv.ro.

Inițial, Nicoleta a dorit să restaureze case tradiționale românești, dar a descoperit că acest lucru este dificil. Căutând alternative, a găsit inspirație în construcțiile din cob, materialul care a devenit inima proiectului său. Cu ajutorul prietenilor, familiei și chiar a turiștilor, a învățat să construiască aceste căsuțe unice, aducând un suflu nou în turismul local.

Cu o atenție deosebită la detalii, Nicoleta a organizat ateliere și workshop-uri, implicând comunitatea locală în procesul creativ. Deși a avut de înfruntat provocări, inclusiv o hernie de disc în urma muncii intensive, pasiunea și angajamentul său au transformat „Cob Green Village” într-un loc fermecător, care aduce aminte de casele bunicilor și îi introduce pe vizitatori în lumea poveștilor.

De la construirea manuală a zidurilor până la decorarea și amenajarea interioară, Nicoleta Marin a pus suflet în fiecare detaliu. Ca membră a Asociației Turistice Ghizii României, este implicată în proiecte de ecologizare și promovarea turismului local.

Vizionând materialul video atașat, puteți afla răspunsul investitorilor de la Imperiul Leilor și descoperiți cum Nicoleta Marin și „Cob Green Village” pot să devină o destinație emblematică în turismul ecologic din România.

Autorizatie de constructie pret

EMAG

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *