Ionuț Sorin Apostu: ,,Lacul este plin de vegetație și fântâna arteziană a fost scoasă la mal pentru curățarea lacului, dar și a pompelor submersibile! Așa este la început, mai sunt necesare și lucrări de mentenanță! Dar nu știți să vă mai bucurați de nimic. Peste tot vedeți numai lucruri rele. Fântânile vor funcționa normal spre disperarea haterilor!”

În urmă cu o lună, vă prezentam cât de frumoase sunt fântânile arteziene din parcul Crâng și parcul Tineretul, însă de câteva zile fântânile arteziene au eșuat și au fost aduse la mal.

Potrivit buzoienii.ro, fântânile artezine au costat nu mai puțin de 500 de mii de euro.

Contactată de noi, Oana Matache, viceprimarul Buzăului, ne-a transmis că: ,,Au fost să regleze ceva astăzi. Sper să nu fie vandalizate. O să verific!”

Odată cu aprobarea Hotărârii de Consiliu Local din anul 2020, Constantin Toma a fost întrebat de jurnaliști de ce a ales să dea 500 de mii de euro pe fântânile arteziene, iar aceasta a susținut că fântânile arteziene sunt o prioritate pentru buzoieni.

„Parcurile sunt pline, îndeosebi în weekend. Plimbarea prin parc reprezintă una din plăcerile buzoienilor. Cele cinci arteziene vor înfrumuseța cele două parcuri, vor reduce căldura din timpul verii și vor oxigena și apa din lac. Nu vor mai crește atâtea alge ca acum. Consider investiția utilă, o să vedeți că artezienele vor plăcea buzoienilor”, a răspuns primarul Toma.

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

3 thoughts on “500 DE MII DE EURO s-au dus pe apa sâmbetei! Fântânile arteziene au eșuat”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *