Să te îmbraci și să arăți perfect în fiecare zi este o abilitate care poate fi dificil de stăpânit! Indiferent dacă te îndrepți spre serviciu sau ieși în oraș, aceste sfaturi practice te vor ajuta să arăți fabulos de fiecare dată când ieși din casă.

Pentru că rețelele sociale au pătruns în multe aspecte ale vieții noastre, ne-au schimbat percepția despre frumusețe. Mai presus de toate, din ce în ce mai multe femei caută să cumpere tot ceea ce este în tendințe, indiferent de cât bine arată în hainele respective.

Descoperă 5 sfaturi practice care te vor ajuta să-ți echilibrezi stilul:

  1. Organizează-ți dulapul

Începe efectiv prin a-ți scoate toate hainele din dulap și grupează-le pe categorii, respectiv fuste, rochii, pantaloni. Fii sinceră cu tine și donează, dăruiește sau vinde tot ceea ce nu porți sau nu îți place! Îți poți organiza dulapul în funcție de sezon și de culoare. De asemenea, investește într-un suport pentru pantofi, astfel încât să poți vizualiza cu ușurință ținutele complete. După ce faci acest lucru, dulapul tău este pregătit să primească următoarele achiziții vestimentare. 

  1. Cere păreri 

În timp ce acele modele din reviste și influencerii din social media pot face să pară totul superb, de cele mai multe ori ai nevoie de o părere sinceră și poate veni din partea unei prietene. Pentru cei mai mulți dintre noi, o ținută impecabilă vine din atingerea unui echilibru corect! Spre exemplu, este important să-ți organizezi ținutele astfel încât partea de sus și partea de jos să se completeze reciproc. Dacă alegi o cămașă largă, încearcă să o porți cu pantaloni mulați, iar dacă te îmbraci cu o fustă lungă, ia în considerare asocierea acesteia cu un top scurt sau decupat.

  1. Investește în haine potrivite formei corpului tău

Pentru a avea o colecție de ținute care arată minunat, este esențial să investești în modele de haine potrivite pentru forma corpului tău. Dacă nu ești sigură ce haine îți pun în valoare cel mai bine corpul, distrează-te experimentând în oglindă diferite combinații de țesături, culori și accesorii.

  1. Alege culori care se potrivesc tonului pielii tale

Te-ai întrebat vreodată de ce în unele culori arăți bine și în altele nu? Este din cauza tonului pielii tale. Pentru a te asigura că fiecare ținută pe care o porți arată uimitor, încearcă să îți cumperi haine și încălțăminte în culorile care ți se potrivesc cel mai mult. În ceea ce privește încălțămintea, poți să găsești modele diverse pe Itsyours.ro și le poți cumpăra acum pe cele care ți se potrivesc. Dacă pielea ta are un ton rece, cumpără articole de îmbrăcăminte în culori precum alb, negru, gri, argintiu și albastru. Pe de altă parte, dacă nuanțele tenului tău sunt calde, alege nuanțe de maro, galben, auriu, măsliniu și roșu.

  1. Accentuează o parte a corpului

Pentru a te îmbrăca cu stil nu trebuie să arăți chiar absolut tot! Încearcă să dezvălui doar o parte a corpului. Spre exemplu, dacă picioarele sunt punctul tău forte, optează pentru o rochie mini cu mânecă lungă și eventual, cu gât înalt. 

Acestea fiind spuse, atunci când ai dubii încearcă să-ți amintești că nu trebuie să mai urmărești standarde de frumusețe nerealiste și trebuie să-ți păstrezi încrederea în tine!

Sursa Foto: Pexels.com

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *