Chiar dacă bărbaților pare că le este mai simplu atunci când au de conceput o ținută casual sau elegantă, pentru a merge la diferite evenimente sau la birou, lucrurile nu sunt tocmai așa cum par. Domnii cu ținute ireproșabile, care produc un murmur de admirație atunci când intră într-o încăpere,necesită destul de mult de timp pentru a arăta impecabil. În plus, țin cont de câteva reguli de fashion, astfel că rezultatul este demn de toată admirația.

Iată care sunt regulile după care ar trebui să te ghidezi pentru o ținută ireproșabilă

  1. Poartă mereu haine care îți vin bine! Niciodată nu încerca să copiezi stilul cuiva! Este greșit să crezi că dacă un anumit model de haine va arăta bine pe cel mai bun prieten al tău te va avantaja și pe tine. Caută stilul care să te definească și încearcă să creezi combinații care îți pun în valoare calitățile și îți ascund micile defecte. 

Sfat: Joacă-te, creează, schimbă, ajustează, caută ”comori ascunse” în buticuri ascunse de ochii lumii, roagă-ți tatăl sau bunicul să te lase să arunci un ochi în garderoba lor. Mai mult ca sigur vei găsi piese vintage pe care le vei putea combina cu succes și care vor da un aspect unic ținutelor tale.

  1. Alege să porți cămășile uni colorate de la Gama, o colecție impresionantă de modele care îți vor însenina orice zi! Din materiale de calitate superioară, cămășile te vor face să arăți impecabil și elegant, fără să depui prea mult efort! 
  1. Nu cumpăra haine cu câteva mărimi mai mari, doar pentru că te simți mai comod în ele! Una dintre greșelile frecvente făcute de bărbați, mai ales de către cei foarte tineri, este să își cumpere haine cu cel puțin un număr mai mare, pentru că așa par mai cool și se simt mai confortabil. Nimic mai greșit! Dacă un tricou mai larg nu va arăta prea rău, un sacou cu umerii prea largi sau prea lung și o pereche de pantaloni extrem de largi vor fi un exemplu negativ în ținuta ta. În loc de confort, vei obține un look neglijent, deloc de apreciat.  

Sfat: Alege să porți haine care îți vin ”ca turnate”. Mărimea contează și este important ca ea să fie cea potrivită greutății și înălțimii tale.

  1. Renunță la pantalonii de trening! Chiar dacă sunt foarte comozi, acest tip de pantalon este potrivit atunci când alergi sau mergi la sală, în niciun caz atunci când ieși în oraș sau te duci la birou.

Sfat: În locul acestora, poți opta pentru pantaloni chino combinați cu o cămașă uni și pantofi de piele, outfit care va impresiona pe oricine. 

  1. Calitatea înaintea cantității! Investește în câteva piese de calitate, pe care le poți combina cu succes, în locul mai multor haine, dar de o calitate inferioară.

Sfat: Atunci când porți haine de calitate te vei simți mai încrezător în forțele proprii și vei zâmbi mai mult și mai des.

Atunci când îți creezi o ținută, ține cont de sfaturile enumerate, folosește-ți imaginația, joacă-te cu texturile și culorile și vei reuși să realizezi un outfit care te reprezintă și care se va așeza perfect pe tine. 

Sursa foto: Pexels.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *