Nu va lasati surprins. Daca telefonul dumneavoastra prezinta oricare dintre simptomele de mai jos, ar putea incepe o spirala descendenta pe care nu o puteti opri. In acest caz, e recomandata achizitionarea unui produs nou.

Semnul # 1: Ecranul telefonului crăpat

O zgârietură mică este tolerabilă, dar o pânză de păianjen imensă de crăpături pe tot ecranul nu este doar foarte enervantă, ci și un potențial pericol. Sticla sfărâmată poate pătrunde în degete sau în urechi.

Soluție: luați-vă un telefon nou cât mai curând sau, dacă telefonul are doar câteva luni, duceți-l la producător sau la un service de reparații pentru smartphone-uri și luați-vă un ecran nou. Remediul ar trebui să coste între 200 și 600 de lei (in functie de marca si model, pretul poate varia si mai mult).

Semnul # 2: Bateria telefonului moare

Bateriile sunt călcâiul lui Ahile al smartphone-urilor. În comparație cu toate tehnologiile de ultimă oră înghesuite în aceste super computere de dimensiunea unei palme, bateria este o tehnologie destul de veche. Conform site-ului www.reparatiitelefoane.ro, asta înseamnă că este posibil să înceteze să mai funcționeze cu mult înainte ca alt element din telefon să înceapă să sfaca probleme.

Soluție: dacă telefonul dumneavoastră are mai mult de doi ani și nu poate trece dimineața fără să îl încărcați, probabil este timpul pentru un telefon nou cu o baterie nouă. Dacă bateria este singura problemă și toate celelalte sisteme funcționează bine, verificați dacă puteți pune o baterie nouă. Majoritatea producătorilor oferă și piese de înlocuire a bateriei. De asemenea, îl puteți duce la un service de reparații pentru smartphone-uri.

Semnul # 3: Telefonul dumneavoastră nu își dă update la cel mai nou sistem de operare

„Sistemul de operare” al unui smartphone este ceea ce alimentează toate lucrurile îngrijite pe care le poate face telefonul tău. Aproximativ o dată pe an, Apple și Android își actualizează sistemele, aducând noi funcții, securitate sporită și, adesea, îmbunătățiri semnificative ale performanței.

Din cauza progreselor tehnologice, de multe ori telefoanele mai vechi nu pot suporta aceste noi sisteme de operare. Dacă telefonul dumneavoastră nu se poate actualiza la ultima versiune a sistemului de operare, este timpul pentru un telefon nou.

Soluție: singura opțiune potrivită este să luați un telefon nou. Rularea unui sistem de operare învechit pe telefonul dumneavoastră poate aduce amenințări semnificative la adresa securității, ca să nu mai vorbim de potențialul de frustrare (poate fi foarte lent). Strângeți din dinți și cumpărați-vă un telefon nou. Nu trebuie să alegeți cel mai nou model, trebuie doar să căutați unul compatibil cu sistemul de operare actual. Rețineți că, cu cât modelul este mai nou, cu atât este posibil să îl păstrați mai mult timp.

Semnul # 4: Spațiul de stocare se epuizează

Când telefonul este „plin”, acesta nu funcționează corect. Nu puteți face fotografii, videoclipuri sau să descărcați aplicații noi și uneori nu vă puteți actualiza sistemul de operare. Acest lucru nu este doar enervant, dar este și nesigur, deoarece nu primiți actualizări de securitate necesare.

Soluție: nu aveți neapărat nevoie de un dispozitiv nou (deși dacă are doar 16 GB sau 32 GB, veți fi mult mai fericit cu mai mult spațiu). Dacă telefonul dumneavoastră are un slot SD, puteți cumpăra un card SD pentru a avea mai mult spațiu de stocare. Fotografiile ocupă majoritatea spațiului de stocare al unui telefon, astfel încât puteți lua în considerare și încărcarea fotografiilor pe un serviciu cloud (cum ar fi iCloud Apple sau Google Photos). Unele dintre acestea vor veni cu o taxă lunară dacă aveți un număr mare de fotografii sau doriți să păstrați imaginile la cea mai mare rezoluție. Avantajul acestor servicii este că puteți accesa în continuare fotografiile de pe telefon, dar acestea nu ocupă spațiu.

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *