Marți, 22 decembrie, la Monumentul Eroilor Revoluţiei din Decembrie 1989, aflat în Parcul Central din Râmnicu Sărat, s-a desfășurat la împlinirea a 31 de ani de la Revoluţia din Decembrie 1989, un ceremonial militar şi religios în memoria eroilor martiri.

Primarul municipiului Râmnicu Sărat – Sorin Cîrjan, a participat alături de viceprimarul Nicolae Florian, la ceremonia militară și religioasă de depunere a coroanelor de flori la statuia dedicată Eroilor Revoluției din Decembrie 1989, din parcul central din municipiul Râmnicu Sărat, prilejuită de comemorarea Eroilor căzuți la Revoluția din Decembrie 1989.

La ceremonial au participat reprezentanţi ai autorităţilor publice locale, cadre militare din garnizoană, active, în rezervă şi retragere, veterani de război, lideri politici, reprezentanţi ai societăţii civile ai municipiului Râmnicu Sărat.

Muzica militară a intonat Imnul Național, iar preotul militar a oficiat o slujbă de pomenire a eroilor martiri râmniceni căzuţi la datorie în acele zile.

Depunerea coroanelor şi a jerbelor de flori la monument s-a desfăşurat în conformitate cu ceremonialul militar. Garda de Onoare şi muzica militară au defilat în faţa asistenţei.

Vezi galeria FOTO mai jos:

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

One thought on “22 DECEMBRIE „ZIUA VICTORIEI REVOLUŢIEI ROMÂNE ȘI A LIBERTĂȚII DIN DECEMBRIE 1989””

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *