Cu bucurie vă anunțăm că urmează să se desfășoare o nouă ediție a evenimentului competițional „Cupa Satelor”.  

După cum bine știți, fotbalul a avut întotdeauna un rol social foarte important, astfel că ne dorim ca fenomenul fotabalistic să pătrundă și să fie accesibil tuturor comunităților din județul nostru. 

Pe această cale, Asociația Județeană de Fotbal Buzău vă invită să participați la cea de-a treia ediție a proiectului Cupa Satelor, organizat în parteneriat cu Kaufland, competiție fotbalistică națională dedicată jucătorilor cu vârsta de maximum 13 ani din  mediul rural.

În vederea participării la această competiție, primăriile  vor trebui să depună la sediul AJF Buzău ANEXA 1 din „Regulamentul de organizare si desfășurare CUPA SATELOR U13” – Ediția 2021/2022 și să completeze formularul online de înscriere cu jucătorii participanți pe platforma www.impreunasuntemfotbal.ro

Pentru buna desfășurare a evenimentului, AJF Buzău va verifica îndeplinirea condițiilor de participare și va transmite ulterior, către FRF, formularele depuse de primării. Toți jucătorii au obligația prezentării vizei de apt medical pentru efort. De asemenea, jucătorii vor trebui să prezinte în ziua meciului carnetul de elev vizat la zi.

Suntem încrezători că evenimentul va aduce din ce în ce mai mulți copii pe terenurile de fotbal, iar bucuria acestora ne va fi cea mai mare mulțumire.

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *