Ministerul Apărării Naţionale (MApN) a organizat duminică, 25 octombrie, Ziua Armatei Române. Aceasta a fost marcată printr-o serie de manifestări organizate în format restrâns, fără public.

La Buzău, dis-de-dimineață, Prefectul Județului Buzău – Leonard Dimian, însoțit de reprezentanții Guvernului din teritoriu, au depus o coroană de flori la statuia dedicată eroilor, din vecinătatea Prefecturii Buzău.

La ora 12:00, în Cimitirul Eroilor, reprezentanții Diviziei 2 Infanterie Getica, au organizat un ceremonial dedicat militarilor români.

Printre invitații de onoare s-a aflat și președintele Camerei Deputaților – Marcel Ciolacu, care a depus o coroană de flori în memoria militarilor români.

La eveniment au participat și o parte din familiile militarilor buzoieni căzuți la datorie, în ultimii ani.

Echipa PMP Buzău, a depus o coroană de flori în memoria militarilor români.

Echipa PMP Buzău, una dintre favoritele alegerilor parlamentare din 6 decembrie, reprezentată la înalt nivel (parlamentari, secretari de stat, directori, consilieri locali și județeni, candidați pentru Camera Deputaților și Senat) și-a adus duminică omagiul Armatei Române, cu ocazia Zilei de 25 octombrie, când România își serbează militarii, rezerviștii și veteranii.

PMP Buzău a depus o coroană de flori la Cimitirul Eroilor din municipiul reședință de județ, cinstind astfel cum se cuvine importanța acestei zile deosebite pentru poporul român și Armata Română în întregul său. Atașamentul față de simbolurile naționale și de valorile românilor trebuie să fie între cele mai sfinte îndatoriri pe care le are fiecare fiu al acestui neam binecuvântat de Dumnezeu. La mulți ani Armatei Române„, a transmis deputatul Adrian Mocanu, președintele PMP Buzău.

De menționat că reprezentanților PMP, nu le-a fost permis să depună corona de flori în timpul evenimentulu, ci după încheierea acestuia.

Vezi galeria FOTO a evenimentului, mai jos:

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *