15 șefi de organizații ALDE din județ se bucură de o mică vacanță în capitala valsului, Viena. Nici pe departe grația sau gusturile pentru muzică bună i-au recomandat pe cei 15 drept beneficiari ai generozității șefilor de partid, ci rezultatele obținute de organizațiile pe care le conduc la alegerile prezidențiale. Printre ei se numără și Claudiu Voicu, șeful organizației Pătârlagele, căruia, se vede bine, Adrian Mocanu i-a iertat frământările politice care l-au încercat imediat după alegerile europarlamentare, atunci când spunea că șeful ALDE Buzău l-a adus în organizația pe care o conduce păcălindu-l.

Citește mai mult pe gazetabuzoiana.ro .

Nu lipsește nici fostul primar al comunei Viperești, Elvis Oprea, cel care, în anul 2013, a fost condamnat definitiv în urma unui flagrant organizat de procurori.

Grupul cel select de excurșioniști este însoțit de secretarul general al ALDE Buzău, avocatul Cristian Alexandru și de Rica Rădulescu, cea care face munca de secretariat la sediul organizației județene.

Claudiu Voicu și Elvis Oprea au postat deja o fotografie pe Facebook, în care au simțit nevoia să se recomande drept viitori primari.

Am reușit să stăm de vorbă cu câțiva dintre fruntașii ALDE care au ajuns, miercuri, la Viena și ne-au mărturisit că le place Viena, dar că sunt nerăbdători să încingă o petrecere românească, nu pe ritmuri de vals, ci pe ritmuri de muzică de petrecere. „Am petrecut cum am putut în autocar, dar acum urmează petrecerea. Ei, da! Nu cu valsuri! Românii petrec cu muzică lăutărească”, ne-a mărturisit unul dintre fericiții excursioniști, ne informează gazetabuzoiana.ro .

Citește mai mult pe gazetabuzoiana.ro .

Demn de menționat este și faptul că din grup trebuia să facă parte și șeful ALDE Vadu Pașii, Nicolae Chijer, dar s-a scuzat spunând că este reținut de treburi impoirtante la Buzău. Sursele noastre spun că, de fapt, Chijer este cu un picior în PSD, partid din partea căruia intenționează să candideze la funcția de primar al comunei Vadu Pașii, potrivit gazetabuzoiana.ro . 

Sursă: gazetabuzoiana.ro

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *