Astăzi, primarul C-tin Toma a realizat un nou raport săptămânal, pe șantier.

Se lucrează de zor pe șantierul care în aproximativ un an se va transforma zona împrejmuită în al doilea sediu al Primăriei Buzău. Mai exact, va fi chiar primul sediu întrucât aici vor fi mutați majoritatea funcționarilor și a serviciilor.

La Bazar se va înființa și un „mall de servicii”

Aici buzoienii își vor putea achita în aceeași incintă diverse facturi /taxe/amenzi/bilete la spectacole etc.

Iată câteva exemple: cablu tv, gaze, energie, salubritate, internet, abonament autobuz, telefonie, bilete spectacole, taxe și impozite, amenzi, poștă etc.

„Ideea nu e originală, dar încercăm și noi să copiem de la cei mai dezvoltați. Am văzut așa ceva la Oradea, probabil cel mai modern oraș din România, și mi-a plăcut foarte mult. Cred că și buzoienii vor fi încântați. Înseamnă o mare economie de timp și de nervi. Un loc în care să plătești mai toate facturile. Am înființat Biroul Unic la Primărie, acum vom veni și cu acest Mall de Servicii în clădirea de la Bazar”, a anunțat primarul Toma pentru buzoienii.ro .

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *