VIDEO – Momentul când jurnalistul este lovit cu un dosar peste față de Roșioru

Scandal în fața primăriei între jurnalistul Cristian Sîrbulescu și consilierul local Silviu Roșioru după ședința CLM de ieri.

Incidentul s-a petrecut atunci când Roșioru ieșea nervos din Primăria Buzău și l-a zărit în fața ochilor pe jurnalistul Cristian Sîrbulescu.

Se poate observa clar lovitura pe care consilierul local Roșioru i-a aplicat-o.

Scandalul a plecat de la un pamflet care a fost publicat în urmă cu trei zile, adresat lui Roșioru.

Context: ”Ați văzut mă ce a pățit Silviu Roșioru, asta care a fost consilier local municipal? Cerșea la colț la primărie, m-am dus să-i cumpăr o pâine, că eu nu dau bani la cerșetori.”

Roșioru prins cu minciuna.

,,Individul acesta m-a scuipat când am ieșit de la ședința CLM Buzău. Aveam un dosar în mână, cu el m-am apărat pentru a nu mă scuipa iar. Nu l-am lovit”, a declarat Silviu Roșioru pentru buzoienii.ro .

Și lovit, și cu banii luați!

Poliția Locală a reacționat doar în momentul când colegul meu s-a îmbrâncit cu consilierul local, până în acel moment, polițiștii locali se ascundeau după stâlpii primăriei.

La momentul sosirii unui echipaj al poliției locale, Roșioru a dat comanda ,, Luați-l de aici!”, iar ”băieții primăriei” au luat act de cele spuse și l-au condus cu forța pe Cristian Sîrbulescu la sediul polției locale, acolo unde a fost și amendat .

Sediul poliției locale închis cu forța, nu este o instituție publică? Ce aveți de ascuns domnilor ?

Mai mult de atât, Roșioru și-a dat masca jos pentru a discuta cu Sîrbulescu.

Reporterul Campus TV, doamna vizibilă în fotografia de mai jos, a spus pe moment că nu a văzut nimic, însă imaginile o contrazic.

După ce a fost pe fază când Sîrbulescu a fost lovit, reporterul Campus TV, a încercat să aplaneze conflictul, iar după a negat că ar fi vazut ceva.

Rămâne de văzut dacă Silviu Roșioru își va da demisia după acest incident, sau dacă va continua glorios, cum a continuat și anul trecut, atunci când s-a îmbrâncit cu un alt consilier local.

Foto: newss.ro

2 comentarii la „VIDEO – Momentul când jurnalistul este lovit cu un dosar peste față de Roșioru

 • 30/04/2020 la 13:05
  Permalink

  Aveti un link catre asa-zisul „pamflet” sau trebuie sa va credem pe cuvant?
  Pe filmare nu se vede ce a facut „jurnalistul” inainte sa isi ia letala hartie peste fata… Convenient, wouldn’t you say?

  Răspunde
 • 19/05/2020 la 6:32
  Permalink

  Este irelevant ce a facut inainte jurnalistul. Taranul cu masca pe smecla nu trebuia sa il atinga pe jurnalist.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *