Președintele României, a avut astăzi o întâlnire cu reprezentanții mediului de afaceri, la Palatul Cotroceni. La final, Klaus Iohannis a declarat că după expirarea starii de urgență, guvernul va continua să sprijine acordarea șomajului tehnic și va introduce și alte măsuri pentru susținerea mediului de afaceri.

Un obiectiv fundamental al planului de relansare economică, la care lucrăm împreună cu Guvernul Orban, este creșterea masivă a investițiilor publice în toate tipurile de infrastructură, de la cea energetică, la cea de transport și de sănătate. Vorbim practic de un proiect de reconstrucție a României.

Klaus Iohannis

În cadrul declarațiilor de presă susținute, președintele a afirmat că decizia CEDO în cazul Laurei Codruţa Kovesi este “fără precedent întrucât vizează chiar autoritatea care este garantul supremaţiei Constituţiei”, şi ca urmare nu poate rămâne fără consecinţe. Șeful statului a mai subliniat faptul că, prin decizia CEDO, a fost zdruncinată credibilitatea Curţii Constituţionale a României, care oricum fusese „şifonată” de unele decizii controversate luate în ultimii ani.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *