Parapeții metalici montați de CNAIR de o parte și de cealaltă a drumului E85, la intrare în județul Buzău dinspre Ialomița, pun în pericol viața șoferilor care pătrund în intersecție dinspre comuna Florica. Prefectul Buzăului consideră Compania direct răspunzătoare pentru urmările eventualelor evenimente rutiere ce se pot produce aici, nu va lua măsurile necesare, infromează stiridebuzau.ro .

,,Ca urmare a unor sesizări primite atât din partea autorităților locale din comuna Florica, cât și de la unii transportatori de persoane, prefectul Carmen Ichim a dispus efectuarea unui control în zona intersecției DN 2 E 85 cu DJ 203 C, unde se desfășoară lucrări de sistematizare rutieră pentru prevenirea accidentelor de circulație.
În urma controlului, s-a stabilit că montarea parapeților metalici în zona intersecției duce la imposibilitatea conducătorilor de autovehicule de a se asigura corespunzător la ieșirea de pe DJ 203 C în DN 2, existând un real pericol de producere a unor accidente rutiere.
Din acest motiv, Instituția Prefectului – Județul Buzău a transmis în data de 11 oct 2019 o adresă către CNAIR (beneficiarul proiectului) solicitându-i să analizeze și să dispună măsurile ce se impun pentru eliminarea riscurilor la care se expun participanții la trafic din zonă.
În aceeași adresă, prefectul Carmen Ichim subliniază faptul că, în situația în care responsabilii Companiei nu vor lua măsurile necesare, vor fi direct răspunzători pentru urmările eventualelor evenimente rutiere ce se pot produce.” – a transmis prefecta Carmen Ichim .

Foto: opiniabuzau.ro

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *