Veste bună pentru locuitorii comunei Beceni – a început asfaltarea ulițelor.

Primarul Laurențiu Constantin e pus pe treabă.

Mobilizare de forțe fãrã precedent, astăzi, în comuna Beceni, unde mai multe mașini încãrcate cu bitum au așteptat pentru a începe asfaltarea comunei Beceni. Societatea ce se ocupă de asfaltare, a mobilizat mai multe camioane, care au adus în acestă dimineață tone de asfalt în Beceni, fiind asfaltate câteva sute de metri din primele ulițe ale satului. 

Programul de asfaltare se va derula în doua etape:
🔸 În prima etapă vor fi asfaltate aproximativ 80% din străzi, fiind incluse satele Izvoru-Dulce, Valea Părului, Beceni, Mărgăriți, Dimiana și Dogari – având obținută finanțarea.

Proiectul de asfaltare pentru satele Florești, Izvoru-Dulce Sat, Lunca Morii și Arbănași se află în stadiul de fezabilitate, urmând a fi asfaltate în a doua etapă.

🔸 În a doua etapă de asfaltare vor fi incluse satele Florești, Izvoru-Dulce Sat, Lunca Morii și Arbănași – proiectul aflându-se în stadiul de fezabilitate.

⚠️ Având în vedere că administrația publică locală are obligația de a respecta legislația în vigoare referitoare la implementarea proiectelor, solicităm locuitorilor comunei Beceni să manifeste înțelegere față de disconfortul creat în perioada derulării acestor lucrări.

loading...

Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *