Locuitorii jud. Buzău sunt rugați de autorități să evite în această seară a mai ieși din case din pricina vântului puternic.

În municipiul Buzău, vântul bate la rafală cu aproape 100 de km/h desprinzând diverse obiecte care se pot transforma în proiectile periculoase.

Elemente de acoperiș sau desprins deja la o casă de pe str. Cuza Vodă, pompierii fiiind chemați să asigure zona. Vizavi de Tribunal s-a desprins un panou publicitar.

În rondul de la avion un element ornamental rămas de la Crăciun s-a prăbușit pe carosabil, fiind îngreunat traficul în giratoriu.

Un panou publicitar s-a desprins în parcarea Kaufland.

Un acoperiș a fost zburat cu câteva minute în urmă și la Rm. Sărat.

Mai multe tarabe din Piața Daciei au fost răsturnate de vânt și jefuiete de romi .

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

One thought on “Vântul face prăpăd la Buzău”
  1. Nu vântul face prapad, lucrările de execuție au fost făcute de mântuială. Vant a mai fost la Buzău, de aceea recomand o mai mare atenție atunci când se dau autorizații pentru constructie (aici ma refer la acoperișul de Spitalul Județean, indicatoare rutiere, spălătorii auto, tarabele de pe Platoul Dacia, etc..) si va mai urma. Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *