Mandat european de arestare emis de autorităţile belgiene pus în executare de poliţiştii buzoieni

În ziua de 26 martie a.c., polițiști de investigații criminale de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău împreună cu luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale au desfăşurat activităţi pentru depistarea unui buzoian pe numele căruia Curtea de Apel Ploieşti emisese mandat de aducere.

Buzoianul, în vârstă de 30 de ani era urmărit la nivel internaţional de către autorităţile judiciare din Belgia, pe numele lui fiind emis mandat european de arestare în data de 20 martie a.c., pentru comiterea a 67 de infracțiuni de furt calificat.

În urma prezentării Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, polițiștii l-au reținut pe buzoian pentru o perioadă de 24 de ore. Ulterior, a fost prezentat Curţii de Apel Ploieşti, instanţa dispunând arestarea acestuia pe o perioadă de 15 de zile.

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău și urmează a se întreprinde demersurile procedurale pentru predarea acestuia autorităților belgiene.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *