În ziua de 09 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de poliție Beceni au identificat principalul bănuit în cazul unui furt din locuință – un tânăr de 29 de ani din județul Iași.
La data de 07 august a.c., tânărul ar fi pătruns în domiciliul persoanei vătămate – un bărbat de 83 de ani, din Beceni, sub pretexul vânzării unor bunuri.

După ce a reușit să îl convingă pe bărbat să cumpere un produs, ieșeanul l-ar fi rugat pe acesta să îi dea legume din grădină ce se afla în spatele locuinței, timp în care tânărul ar fi sustras 20.000 lei din locul în care a observat că își ține păgubitul banii.

Prejudiciul a fost recuperat de către polițiști și predat persoanei vătămate.
Cercetările sunt continuate de către polițiștii Postului de poliție Beceni pentru documentarea întregii activități infracționale a bănuitului.

Poliţiştii atrag din nou atenţia cetăţenilor cu privire la unul dintre modurile de operare adoptate de infractorii voiajori: cel prin care se prezintă drept vânzători ambulanţi şi oferă spre vânzare diverse bunuri sau afirmă că doresc să achiziţioneze bunuri de la cetăţeni (electrocasnice vechi, fier vechi, diverse produse obţinute în gospodăria proprie). Acesta este doar un pretext de a pătrunde în curtea sau locuinţa dumneavoastră şi să observe unde vă ţineţi lucrurile de valoare sau banii, iar prin distragerea atenţiei, pot comite furtul chiar atunci.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *